Szakértelem a biztosítóknak

Biztosító társaságok részére, az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:
- Vagyon-, gépjármű- és felelősségbiztosítási kárrendezési, illetve kockázatelbírálási tevékenység
- Kárszemlézés
- Kár-ügyintézési tevékenységek
- Döntéselőkészítő kárügyintézés
- Szakvélemény
- Folyamatelemzés
- Kockázatelbírálás
- Előzetes állásfoglalások készítése

 

 • Tapasztalat szakembereket.
Vállalatunk úgy épül fel, hogy mindenkinek megvan a saját területe, melyért felel, a maga területén pedig mindenki nagy tapasztalattal rendelkezik.
Emellett persze, ismerik, átlátják, segítik egymás munkáját. Minden területen olyan szakemberekkel működünk együtt, akiről tudjuk, hogy megbízhatóan dolgoznak. A munkafázisok felelős műszaki vezető irányítása mellett folynak.

 • Árgaranciát.
Ajánlatainkban megjelenő négyzetméterenkénti bruttó ár, a cégünk által ajánlott műszaki tartalomra, és felhasznált anyagokra vonatkozik. A szerződésben rögzített kivitelezési összegeket a szerződéses időtartamon belül egyoldalúan nem változtatjuk.

 • Lakó- és nem lakó épületek építése / építőipari generál kivitelezés/kisebb profit, több ház.
 • Nem a gyors profit szerzés a célunk. Lehet, hogy idealizmusnak hangzik a mai világban, de mi akkor érezzük jól magunkat, ha minél több ember boldogságához hozzájárulunk.
 • Stabil, megbízható céget alakítottunk ki, és működtetünk. Minden egyes kiváló minőségben, és jó áron felépített ház 2-3 másik megrendelést hoz. És így tovább, és így tovább...
 • Minél több házat építünk, a beszállítóinktól annál nagyobb kedvezményeket kapunk. Ezeket pedig érvényesíteni tudjuk az árképzésünkben. A kedvező ár tehát nem megy a minőség rovására. Sőt!
 • Értékálló dolgot adunk.
Megrendelőinknek, akik saját részre, vagy befektetési céllal építtetik fel velünk házukat, mindenképp fontos, hogy előremutató technológiákat alkalmazzunk!
Arra is gondolni kell, hogy ha évek múlva értékesíteni szeretné az ingatlant, azt akkor is nagyon jó áron tudja majd eladni. Olyan műszaki tartalommal építjük meg házainkat, hogy az még 5-10 év múlva is korszerűnek számítson. Mindehhez folyamatosan figyelemmel kísérjük a technológiák fejlődését, az építőipari trendeket, és alkalmazzuk azokat. Az új technológiákat, és anyagokat egyesítjük saját tapasztalatainkkal, és ez nagyobb hozzáadott értéket, valamint értékállóságot biztosít.

Kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos innovációra, az alábbi tevékenységi területeinken megjelenő új módszerek, technológiák meghonosítására:

 • INGATLANKEZELÉS / INGATLAN ÜZEMELTETÉS
 • SAJÁT TULAJDONÚ INGATLAN ADÁSVÉTELE
 • LAKÓ- ÉS NEM LAKÓ ÉPÜLET ÉPÍTÉSE
 • ÉPÍTŐIPARI GENERÁL KIVITELEZÉS

Referenciáink

Hol talál minket?

 

Kapcsolat

Érdekli szolgáltatásunk?

Vegye fel velünk most a kapcsolatot!