Sport világversenyek technikai lebonyolításában való részvétel

- Sportrendezvények pályáinak felállítása építése fenntartása
- Pályaelemek tervezése, kivitelezése
- 2016. június 17 és 18 között megrendezésre került 2016. évi FINA Nyíltvízi Úszó Világkupa forduló, valamint a Magyar Úszás Napja és a Nyíltvízi Úszó Országos Bajnokság versenyek pályáinak felállítása építse és fenntartása.

2017. július 10-21 között megrendezésre került 2017. FINA világbajnokság és 2017. augusztus 09-12 között megrendezésre került FINA MASTERS Világbajnokság világversenyeken:
- Omega időmérő bójákhoz pályaelemek tervezése, gyártása, kivitelezése, telepítése, eltávolítása.
- Időmérő pályakapu bójasúlyok gyártása
- Pályakapu bójasúlyok gyártása
- Letelepített bójasúlyok eltávolítása
- Úszódaru helyszínre vontatása
- Pályakapu elem, bójázás és kötelezés
- Kisgéphajós támogatás, búvárok, szerelők szállítása, helyszíni

 

 • Tapasztalat szakembereket.
Vállalatunk úgy épül fel, hogy mindenkinek megvan a saját területe, melyért felel, a maga területén pedig mindenki nagy tapasztalattal rendelkezik.
Emellett persze, ismerik, átlátják, segítik egymás munkáját. Minden területen olyan szakemberekkel működünk együtt, akiről tudjuk, hogy megbízhatóan dolgoznak. A munkafázisok felelős műszaki vezető irányítása mellett folynak.

 • Árgaranciát.
Ajánlatainkban megjelenő négyzetméterenkénti bruttó ár, a cégünk által ajánlott műszaki tartalomra, és felhasznált anyagokra vonatkozik. A szerződésben rögzített kivitelezési összegeket a szerződéses időtartamon belül egyoldalúan nem változtatjuk.

 • Lakó- és nem lakó épületek építése / építőipari generál kivitelezés/kisebb profit, több ház.
 • Nem a gyors profit szerzés a célunk. Lehet, hogy idealizmusnak hangzik a mai világban, de mi akkor érezzük jól magunkat, ha minél több ember boldogságához hozzájárulunk.
 • Stabil, megbízható céget alakítottunk ki, és működtetünk. Minden egyes kiváló minőségben, és jó áron felépített ház 2-3 másik megrendelést hoz. És így tovább, és így tovább...
 • Minél több házat építünk, a beszállítóinktól annál nagyobb kedvezményeket kapunk. Ezeket pedig érvényesíteni tudjuk az árképzésünkben. A kedvező ár tehát nem megy a minőség rovására. Sőt!
 • Értékálló dolgot adunk.
Megrendelőinknek, akik saját részre, vagy befektetési céllal építtetik fel velünk házukat, mindenképp fontos, hogy előremutató technológiákat alkalmazzunk!
Arra is gondolni kell, hogy ha évek múlva értékesíteni szeretné az ingatlant, azt akkor is nagyon jó áron tudja majd eladni. Olyan műszaki tartalommal építjük meg házainkat, hogy az még 5-10 év múlva is korszerűnek számítson. Mindehhez folyamatosan figyelemmel kísérjük a technológiák fejlődését, az építőipari trendeket, és alkalmazzuk azokat. Az új technológiákat, és anyagokat egyesítjük saját tapasztalatainkkal, és ez nagyobb hozzáadott értéket, valamint értékállóságot biztosít.

Kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos innovációra, az alábbi tevékenységi területeinken megjelenő új módszerek, technológiák meghonosítására:

 • INGATLANKEZELÉS / INGATLAN ÜZEMELTETÉS
 • SAJÁT TULAJDONÚ INGATLAN ADÁSVÉTELE
 • LAKÓ- ÉS NEM LAKÓ ÉPÜLET ÉPÍTÉSE
 • ÉPÍTŐIPARI GENERÁL KIVITELEZÉS

Referenciáink

Hol talál minket?

 

Kapcsolat

Érdekli szolgáltatásunk?

Vegye fel velünk most a kapcsolatot!